Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

BNC-Houtwerken

Bert Conard & Nancy HerremansHouten meubels & accessoires

Wij maken houten woonaccessoires voor binnen zowel als buiten. Alles is handgemaakt en hierdoor hebben we ook het label van 'Handmade in Belgium' gehaald.

Een ontwerp ontstaat soms spontaan door iets uit de omgeving te zien waar ik mij dan meer in verdiep. Mijn idee wordt op papier uitgewerkt en eens ik blij ben met het concept wordt hier een prototype van gemaakt om te kijken dat het product perfect ineen zit en mij effectief bevalt. Enkel daarna wordt het op sociale media gedeeld om de reactie te bekijken. Enkel bij goede reacties worden er enkele producten van gemaakt voor verkoop. 

Onze ambitie is om exclusieve creaties te ontwerpen en creëren die klanten in dagdagelijkse momenten kunnen gebruiken of als uniek cadeau kunnen geven. De rode draad in ons werk is uiteraard het gebruik van hout. Al ons werk wordt met de grootste zorg afgewerkt dus wij werken voor een zoveel mogelijk zichtbaar hout. Wij verlijmen alles en zelfs het schroeven wordt steeds blindelings verwerkt. Zo zijn elk van onze creaties 100% mooi afgewerkt. 

Welke grote droom koester je?

Zorgen dat mijn kinderen een mooie toekomst heben. 

Wat wou je worden als kind?

Houtbewerker.

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Zoeken naar deze job! 

Naar welke muziek luister je?

Rockmuziek. Elke mooi love-song is geschreven dor een rocker, een mooi bewijs dat rockers een idee kunnen omzetten in een mooi project.

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Een tegenslag trekt mij niet omlaag. Anders stond ik niet waar ik nu sta.

"Alles is handgemaakt en hierdoor hebben we ook het label van 'Handmade in Belgium' gehaald."

Gepost op 23/10/2018
Stuur BNC-Houtwerken een bericht