Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Betty & Albert

Hanne Machiels & Emilie WildiersGuilty Pleasures

Emilie en ik zijn twee jonge moeders met een gezonde dosis boerenverstand. Wij kunnen ons perfect vinden in de 80% – 20% regel: gezond leven is goed, maar er moet ook ruimte zijn om te genieten! En dat kan je maar beter doen met iets dat je écht lekker vindt. Onze producten zijn dan ook gemaakt van echte boter, chocolade en suiker. Zonder compromissen op het vlak van smaak.

De zoetigheden van Betty & Albert omvatten vijf soorten koekjes gemaakt met de 'real stuff'. Echte boter, suiker en Belgische chocolade. Heerlijk authentiek, verslavend lekker én honderd procent made in Belgium. Om je verwenmoment compleet te maken, kregen alle producten bovendien een hippe, aantrekkelijke verpakking.

Ik ben twee jaar geleden met volle enthusiasme in het Betty & Albert verhaal gestapt en het is nu mijn voltijdse job. Emilie is ook nog zaakvoerder van Wildiers, ook een Belgunique talent, maar alle vrije momenten worden in de opstart van het merk Betty & Albert gestopt.

Onze producten wereldwijd verkopen is onze grote ambitie - het zou fijn zijn om de aapjes van Betty & Albert bekend te maken! 

Bekijk alle producten van Betty & Albert

Welke stap in het creatief proces vind je het leukst?

Nieuwe concepten bedenken, fun en playful marketing uitwerken.

Waar haal je je dagdagelijkse inspiratie?

Bij dingen die we zelf erg lekker en leuk vinden! En pinterest....

Welke grote droom koester je?

Op een dag samen met Emilie aan het hoofd van een leuk bedrijf staan met enkele werknemers, waar we goed van kunnen leven en voldoende ruimte hebben om ook echt van het leven te genieten.

Wat wou je worden als kind?

Hanne: politie te paard
Emilie: dolfijnentrainer

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Hanne: marketing en social media is mijn ding! Ik heb een aanstekelijk enthousiasme en een zeer positieve ingesteldheid. Ik weet van aanpakken en geniet van mooie, gezellige en vooral ook uitbundige momenten met vrienden, vriendinnen, man en kinderen.
Emilie: commerciële duizendpoot. Tien jaar ervaring in de productie, verkoop en distributie van voeding. Grote dromer, maar vooral ook een doener met een no nonsens mentaliteit. Geniet graag van de kleine dingen: koffie met de krant op zondag, avondje uit met vriendinnen, onnozel doen met de kinderen,…

"Snaccident: eating an entire bag of cookies entirely by mistake…"


Gepost op 28/01/2018
Stuur Betty & Albert een bericht

Producten van Betty & Albert