Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Basta Sia Buono

Veronique & GabrieleVegan koekjes op basis van traditionele Italiaanse recepten

Een vriend, die patissier is in Italië, liet ons een koekje proeven. Hij zei dat het een nieuw recept was. Wij proefden echter geen verschil met de andere koekjes. Hij had er plezier in en vertelde ons toen, dat het koekje dat we proefden, 100% vegan was. Zonder eieren en zonder melk. Dat zette ons aan het denken en een jaar later creëerden we Basta Sia Buono. 

Wij maken vegan koekjes op basis van traditionele, Italiaanse recepten, in ons atelier in Sint Niklaas. Italiaanse koekjes hebben vaak een eigen verhaal en dat hebben die van ons ook. Elk product dat we hebben, en dat er bij zal komen, moet steeds een eerlijk product zijn, dus zonder verborgen ingrediënten of bewaarmiddelen. Maar bovenal moeten ze lekker zijn. De verpakking is ook heel herkenbaar. De jonge illustratrice, Lies Van Damme heeft het madammeke dat een koekje eet gecreëerd en zij komt steeds terug op elke verpakking. 

Graag zien we Basta Sia Buono natuurlijk groeien tot een internationaal merk, en dit door onze producten bekendheid te geven via de juiste kanalen. 

Bekijk alle producten van Basta Sia Buono

Welke stap in het creatiefproces vind je het leukst?

Ik vind het fijn om bij alle verschillende processen betrokken te zijn. Ik heb jarenlange ervaring in sales en vind de verkoop, het management en het contact met de mensen nog altijd het leukst. 

Welke (creatieve) Belg beschouw je als je lichtend voorbeeld?

Ik heb zeven jaar voor Dries Van Noten gewerkt (dat is al lang geleden) maar ik bewonder hoe hij zijn bedrijf heeft opgestart en het met het juiste team heeft gebracht tot waar hij nu staat. Hij is ook altijd trouw gebleven aan zijn idee voor zijn bedrijf en liet zich niet beïnvloeden door wat een trend was.

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Geen idee, maar in ieder geval wel iets waarbij ik veel contact heb met mensen en kan werken met eerlijke en mooie producten met een verhaal.

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Bij alles wat ik doe, is esthetiek steeds belangrijk. Ik ben ook een ouderwets, romantische ziel.

"Basta Sia Buono: Als het maar lekker is!"

Gepost op 23/02/2019
Stuur Basta Sia Buono een bericht

Producten van Basta Sia Buono