Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

A'sch

Anneluus VermeerschBelgisch Design

Ik ben een architect, en wist dat ik het altijd zou worden. Maar, in mijn ogen is het beroep van architect sterk verbonden met andere ontwerp "takken", aangezien het ontwerpproces veel gelijkenissen vertoont. 

Tijdens mijn studies begonnen mijn handen te kriebelen om te gaan ontwerpen en experimenteren op een kleinere schaal. Ik had namelijk op Erasmus met medestudenten een sauna ontworpen en gebouwd. Daarom besloot ik meubel ontwerp bij te studeren en tijdens deze opleiding leerde ik 3D printen kennen.  Na verder experimenteren wist ik dat ik een label wilde opzetten om mijn ontwerpen te verkopen. 

Inspiratie vind ik overal. Ik kan extreem geïnspireerd worden door een goede tentoonstelling, het lezen van een boeiend interview, rondfietsen en iets interessant zien... Uiteindelijk is de zoektocht naar de ideale balans tussen esthetiek en functionaliteit, dat is de rode draad in mijn werk. 

Bekijk alle producten van A'sch

Wanneer beschouw je een ontwerp of creatie als geslaagd?

Wanneer het ontwerp het oorspronkelijk idee perfect belichaamt.

Waaraan kunnen we je werk herkennen?

Minimalisme, soberheid, geometrische vormen, terugkomende ritmes.

Waar krijg je de beste ideeën?

Ik ben een stadmens met veel liefde voor de natuur.

Welke grote droom koester je?

Ooit wil ik zelf een houten hut ontwerpen en bouwen in een stuk natuur waar ik met vrienden en familie heerlijke weekends kan doorbrengen weg van WiFi en andere dingens. Dat is een restant van mijn Erasmus ervaring in Noorwegen. 

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Ik kom tot rust wanneer ik op reis ben, in de natuur, op avontuur ... met een camera in mijn hand zodat ik prachtige natuurtaferelen kan waarnemen en vastleggen.

"Contrast tussen nieuwe materialen, technieken, geometrie en bekende objecten vormen de rode draad doorheen het portfolio van A'sch"

Gepost op 24/06/2018
Stuur A'sch een bericht

Producten van A'sch