Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

ANNA

Aniek RombautAmbachtelijke voedingsproducten

Onder de naam ANNA verkoop ik ingemaakte lekkernijen naar Franse recepten. Ik wil mensen laten kennis maken met deze aloude manier van bewaren en ze zo een eerlijk product aanbieden om in gezelschap van te genieten. Ik leerde de techniek van onze buren in Frankrijk en was er meteen weg van. We houden thuis van aperitieven en hopen deze gezellige momenten met vrienden en familie nog meer speciaal maken!

Na jarenlang kleuterleidster te mogen zijn en dan in de lingeriebranche te hebben gewerkt, werk ik nu sinds januari 2019 voltijds aan ANNA. De naam van mijn merk is een ode aan mijn grootmoeder, iemand waar ik enorme bewondering voor heb. 

Ik sta zelf in voor het hele proces -  van recepten uitzoeken of bedenken, benodigdheden bestellen, bereidingen klaarmaken en steriliseren tot etiketteren en samenwerkingen met andere talenten opzetten.
In alle ANNA bereidingen worden er enkel kwaliteitsvolle ingrediënten gebruikt, zonder kleur-,smaak- of bewaarstoffen. We dragen ook een beetje bij aan de duurzame economie aangezien de potjes achteraf herbruikbaar zijn. 

Bekijk alle producten van ANNA

Waar haal je je dagdagelijkse inspiratie?

Uit mijn omgeving. Tips of vragen van vrienden, familie, buren, klanten...

Welke grote droom koester je?

Dat mijn tweelingkleindochters hier misschien later ook iets mee kunnen doen. 

Wat wou je worden als kind?

Actrice of vertaler/ tolk of schrijfster. Kortom iets met verhalen vertellen.

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Ik doe wat ik graag doe maar wil ook doodgraag een kinderboek schrijven en blijvend vreemde talen leren.

Naar welke muziek luister je?

Echt van alles. Ik hou van Jaques Brel, van David Bowie, van George Ezra, van Puccini, van de muziek van Amélie Poulain ...

"Ik wil mensen laten kennis maken met deze aloude manier van bewaren en ze zo een eerlijk product aanbieden om in gezelschap van te genieten."

Gepost op 19/02/2019
Stuur ANNA een bericht

Producten van ANNA