Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Amuse

Team AmuseBewaardoosjes

Ik ben CEO van het bedrijf Amuse, dochtermerk van het Belgisch DBP Plastics, en het resultaat van meer dan tachtig jaar liefde voor productinnovatie. Met de producten van Amuse bewaar je je favoriete maaltijd zoals het hoort. We maken het jullie vooral graag gemakkelijk. Een knap staaltje vakmanschap verborgen in moderne producten, speciaal voor jou.

Ik heb kunnen verder bouwen aan een authentiek en duurzaam familieverhaal en omdat ik kon terug vallen op heel wat ervaring en vakmanschap binnen het bedrijf en van de vorige twee generaties. Trots, omdat ik mijn droom heb kunnen realiseren: de creatie van een kwalitatief consumentenmerk Amuse met meer dan honderdvijftig producten voor iedere dag!

Amuse is altijd al heel vooruitstrevend geweest en wij worden aanzien als pionier. Innovatie is dus echt de rode draad in alles wat we doen: we zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen voor veranderende gewoontes en omgevingen. We doen ook steeds grondig marktonderzoek wanneer er een nieuw idee ontstaat en creëeren dus enkel producten die ontstaan uit de vraag van de markt.

“Bewaar Elk Moment” is de boodschap die we brengen met onze producten en waartoe we willen bijdragen in het dagelijks leven van iedere consument.

Bekijk alle producten van Amuse

Sta je ook zelf in voor de productie of besteed je dat uit?

Onze hele productie vindt in België plaats, wij hebben zelfs nog een eigen matrijs-atelier. Hier zijn we enorm trots op! 

Waaraan kunnen we je werk herkennen?

Kleurrijk, maar stijlvol. Wij willen de wereld ietsje vrolijker maken, maar hechten ook veel belang aan functionaliteit en design. 

Waar haal je je dagdagelijkse inspiratie?

Onze omgeving, andere culturen en onze reizen! Fantastisch om zo geïnspireerd te worden door anderen.

Welke (creatieve) Belg beschouw je als je lichtend voorbeeld?

Gert Verhulst.

Wat wou je worden als kind?

Actrice.

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Ik ben een en al positiviteit! 

""Bewaar Elk Moment” is de boodschap die we brengen met onze producten en waartoe we willen bijdragen in het dagelijks leven van iedere consument."

Gepost op 23/12/2020
Stuur Amuse een bericht

Producten van Amuse