Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Aminata

Aminata SamakéBiologische Sappen

Het idee voor Aminata Organics kwam tot leven toen ik zwanger was van mijn eerste kindje. Ik had plots veel goesting voor de traditionele Afrikaanse dranken uit mijn kindertijd. Dranken die met hibiscus, gember en baobobvruchten werden gemaakt. Ik vond ze hier niet direct naar mijn smaak en toen bedacht ik om ze zelf te maken. 

Toen ik acht jaar geleden naar Antwerpen verhuisde met mijn familie voelden we ons snel thuis in deze fantastische stad. Stilaan zag ik ook de mogelijkheden die de stad me aanbood om mijn droom van een eigen merk op te richten waar te maken. Het is toen dat ik besloot om een statutaire bedrijfje te starten en bioproducten te produceren. En het geeft me nu nog steeds ontzettend veel energie als ik de flessen allemaal naast elkaar zie staan. 

Met Aminata Organics wil mee mijn schouders onder een duurzame economie zetten - een markt die meer sociaal en economisch verantwoord is. Graag wil ik ook andere vrouwen aanmoedigen om hun dromen, inspiraties en ideeën te realiseren. Ik hoop dat mijn eigen verhaal hun aanstelt om dat de doen. 

Is Aminata je voltijds beroep?

Ik heb mijn eigen bedrijf opgericht om mijn droom waar te maken maar ik werk ook nog als expediteur in de haven van Antwerpen. Daarnaast ben ik ook mama van mijn twee kindjes. 

Waaraan kunnen we je producten herkennen?

Mijn merk, Aminata.

Mocht je vandaag niet doen wat je doet, wat zou je dan wel willen doen?

Reizen en andere culturen ontdekken. 

Naar welke muziek luister je?

Naar alles bijna, afhankelijk van het moment

Vertel ons iets over jou dat we nog niet weten maar dat je typeert.

Ik ben heel persistent in mijn ideeën, misschien wel een beetje te veel soms. Ik ben heel sociaal en neem snel contact op met andere mensen. Ik sta snel open voor nieuwe avonturen.

"Met Aminata Organics wil ik ook een meer duurzame economie stimuleren en ondersteunen, een economie die meer sociaal en economisch verantwoord is."

Gepost op 14/12/2017
Stuur Aminata een bericht