Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Wij steunen #coachingforheroes

Sofie Smolders12 April 2020

#coachingforheroes, wij dragen het een warm hart toe. 

Vorige week lanceerden wij #blijfinuwkotkado, met de boodschap: maak iemand blij en stuur een cadeaudoos uit een lokaal atelier. Een echte win-win: lokaal atelier blij en ontvanger van de doos blij. 

Maar er is nog een bonus: bij elke #blijfinuwkotkado doneren wij €2 aan #coachingforheroes.

Maar, wat is dat eigenlijk?

Een organisatie (vzw) opgericht om ondersteuning te bieden onder de vorm van coaching waar nodig en dit op momenten dat onze maatschappij geteisterd wordt door een ingrijpende crisis.

Lees: meer dan twintig ervaren en gecertifieerde coaches die klaarstaan om zorgverleners tijdens deze crisis emotionele ondersteuning te bieden. Zorgverleners: onze helden van vandaag. Mochten zij nood hebben aan een goede babbel met een ervaren coach, dan kunnen ze dus terecht bij #coachingforheroes. En dit helemaal gratis, want de middelen om de vzw opdracht te laten uitvoeren, worden via crowdfunding verzameld. 

Zit je in de zorgsector en heb je het tijdens deze Corona crisis mentaal en emotioneel zwaar? Dan kan #coachingforheroes je helpen. 

Naast telefonische gesprekken ondersteunt #coachingforheroes graag met oefeningen en tips rond relaxatie en gezonde leefgewoontes. Er zijn zelfs een aantal opgenomen webinars die je kunt herbekijken op hun website.

Wat een prachtig initiatief, dat wij en onze talenten een warm hart toedragen. 

www.coachingforheroes.be

info@coachingforheroes.bePlaats een reactie

Wordt niet weergegeven op de website.