EET & DRINK BLOG: THE CHILI BLENDER MEXICAANSE KIP
Nodig voor 2 personen:
200 g kipfilet
100 ml Blend N°2
1 banaan
100 ml kokosmelk
1 courgette
1 paprika
1 aubergine
160 g rijst
Bereiding:
1. Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.
2. Snij de kipfilet en de groenten in hapklare blokjes.
3. Plet de banaan met een vork en meng met Blend N°2.
4. Bak de kip op hoog vuur goudbruin. Voeg de groeten toe en laat enkele minuten meebakken. Voeg dan het banaan-chilimengsel en de kokosmelk toe en laat 5 min. pruttelen op laag vuur.
5. Garneer eventueel met koriander.
En nu maar genieten!
Leuke tip: voor een pikantere versie gebruik Blend N°4.
Recept van The Chili Blender
Delen
Kim Smolders
“Belgen zijn een bescheiden volk en houden er niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Maar we hebben zo’n diverse en getalenteerde selectie van ontwerpers en creatievelingen, die wel moéten ontdekt en gehoord worden.”