Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

EET & DRINK BLOG: THE CHILI BLENDER MEXICAANSE KIP

Kim Smolders7 March 2019

Nodig voor 2 personen: 

200 g kipfilet
100 ml Blend N°2
1 banaan
100 ml kokosmelk
1 courgette
1 paprika
1 aubergine
160 g rijst

Bereiding:

1. Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking. 

2. Snij de kipfilet en de groenten in hapklare blokjes. 

3. Plet de banaan met een vork en meng met Blend N°2. 

4. Bak de kip op hoog vuur goudbruin. Voeg de groeten toe en laat enkele minuten meebakken. Voeg dan het banaan-chilimengsel en de kokosmelk toe en laat 5 min. pruttelen op laag vuur. 

5. Garneer eventueel met koriander.

En nu maar genieten! 

Leuke tip: voor een pikantere versie gebruik Blend N°4. 

Recept van The Chili Blender

Plaats een reactie

Wordt niet weergegeven op de website.