Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

EET & DRINK BLOG: BLOSM SWEET & SOUR COCKTAIL

BLOSM18 August 2018

HET PROFIEL

OORSPRONG: België
ALCOHOLGEHALTE: 18% vol
INGREDIËNTEN: witte wijn, appelbrandy, appelhout, karamel, zoethout, kaneel, jeneverbes, koriander, paradijszaad, vlierbloesem, engelwortel, orris roots, citrus, oranjebloesem, sansho peper, lavendel, steranijs, kardemom, kaneel, onzelievevrouwebedstro 
INHOUD: 75 cl
AROMA: kruidig, karamel, gedroogd fruit
SMAAK: bitterzoet, toetsen van hout, vanille
SCHENKTEMPERATUUR: kamertemperatuur (21°) of gekoeld aan 3° tot 6°
SERVEERTIP: on the rocks, schijfje citroen

VERMOUTH SWEET & SOUR

INGREDIËNTEN

3 cl BLOSM Vermouth Red
1,5 cl verse citroensap
1,5 cl blauwe bessensap
2 cl bruiswater

BEREIDING

Shake de BLOSM Vermouth Red, citroensap en blauwe bessensap in een cocktailshaker met ijs.
Serveer in een BLOSM-glas, of een kort glas, met 2 cl bruiswater. 
Versier met een eetbaar bloempje. 

Heerlijk én made in Belgium!

CHEERS! 

Bekijk BLOSM Vermouth Red hier

Plaats een reactie

Wordt niet weergegeven op de website.