EET & DRINK BLOG: BLOSM SWEET & SOUR COCKTAIL
HET PROFIEL
OORSPRONG: België
ALCOHOLGEHALTE: 18% vol
INGREDIËNTEN: witte wijn, appelbrandy, appelhout, karamel, zoethout, kaneel, jeneverbes, koriander, paradijszaad, vlierbloesem, engelwortel, orris roots, citrus, oranjebloesem, sansho peper, lavendel, steranijs, kardemom, kaneel, onzelievevrouwebedstro
INHOUD: 75 cl
AROMA: kruidig, karamel, gedroogd fruit
SMAAK: bitterzoet, toetsen van hout, vanille
SCHENKTEMPERATUUR: kamertemperatuur (21°) of gekoeld aan 3° tot 6°
SERVEERTIP: on the rocks, schijfje citroen
VERMOUTH SWEET & SOUR
INGREDIËNTEN
3 cl BLOSM Vermouth Red
1,5 cl verse citroensap
1,5 cl blauwe bessensap
2 cl bruiswater
BEREIDING
Shake de BLOSM Vermouth Red, citroensap en blauwe bessensap in een cocktailshaker met ijs.
Serveer in een BLOSM-glas, of een kort glas, met 2 cl bruiswater.
Versier met een eetbaar bloempje.
Heerlijk én made in Belgium!
CHEERS!
Bekijk BLOSM Vermouth Red hier.