Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Steun lokale ateliers #COVID19

Sofie Smolders20 March 2020

Onze digitale deuren blijven open.

Zo blijven lokale ateliers in heel België bereikbaar.  

Tijdens deze bijzondere tijden heeft Belgunique de gezondheid van onze talenten en hun gezinnen als prioriteit.   De krantenwinkels en postpunten blijven momenteel open, daarom is onze webshop nog steeds toegankelijk en kan jij nog steeds lokale makelij kopen. We zijn zeer dankbaar voor alle mensen die bij BPost aan het werk blijven.

Veel talenten blijven met veel liefde hun creaties maken en verzenden. Sommige van onze talenten hebben besloten om hun ateliers te sluiten en kunnen dus geen bestelling versturen. Daar hebben we alle begrip voor en dit staat ook netjes vermeld bij elk product op onze website.

Onze oproep vandaag: steun de lokale makers die in deze tijden actief blijven , want veel kleinere ateliers  en producenten gaan een onzekere periode tegemoet. 

Neem zeker nu de tijd om de unieke producten in hun aanbod te ontdekken ...  Een lekkere  ambachtelijke confituur om je ontbijt op te fleuren, een pakketje wenskaarten om dierbaren een kaartje te sturen, een nieuw speeltje voor de kinderen, of wat dacht je van een lekker biertje of lokale gin voor bij de apero?

Iets te  vieren en zoek je een (digitaal) cadeau? Neem dan een kijkje bij de #blijfinuwkotkado categorie: leuke cadeaudozen, rechtstreeks uit een lokaal atelier naar de gelukkige!  

Wij wensen iedereen een goede gezondheid en veel creativiteit tijdens de #blijfinuwkot periode.

#samensterk!

Plaats een reactie

Wordt niet weergegeven op de website.