Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Relatiegeschenk Ideetjes

Kim Smolders4 January 2021

Een origineel relatiegeschenk laat een goede indruk achter op jouw relaties, VIP's, klanten en medewerkers en is zo van onschatbare waarde. Een geste dat iemand doet glimlachen, dat duurzaam is én dat een positieve invloed heeft op de lokale economie. 

Belgunique kan je hiermee helpen...
Met onze community van 170 Belgische makers en producenten zijn er eindeloze mogelijkheden om een uniek en kwalitatief geschenk te geven. Gepersonaliseerd met naam, logo of een quote, het kan allemaal! 

Hier alvast enkele ideeën, maar je kan ons steeds een mailtje sturen met je eigen ideeën en vragen op info@belgunique.be. Alle personalisatie of op maat mogelijkheden kunnen aangevraagd worden op info@belgunique.be.

GOEGEZEGD QUOTES

CLAIRE MARTIN BELGISCHE SPRANKELENDE WIJN

Bij Claire Martin Wines maken ze hun eigen variant van de klassieke Franse Champagne. Het resultaat is een heel zuiver en fris product dat zo natuurlijk mogelijk geproduceerd wordt zonder toevoeging van suiker of sulfieten. 
Helemaal made in Belgium voor je topklanten, je kan er ook een gepersonaliseerd kaartje bij geven! 

MMMMAR GEPERSONALISEERDE POSTERS, THEEDOEKEN & TOTES

Marieken van mmmMAR maakt de leukste totes, theedoeken, posters, verjaardagkalenders en postkaarten maken met gezeefdrukte illustraties van Belgische monumenten en stadsplannen. 
Laat er eentje drukken met het stads plan van je HQ stad, of van het gebouw van je eigen HQ! 

CONFISERIE FELIZ KOKOSSIGARENKISTJE

Confiserie Feliz is ontstaan uit een allesomvattende passie voor "het culinaire" en hun kokossigaren zijn daar een belichaming van. Ze zijn handgemaakt met de beste ingrediënten - krokante Belgische chocolade rond een smeuïge zalige kokosvulling. 
Perfect als uniek alternatief voor pralines! 

UITGELIJND GEPERSONALISEERDE EINDEJAARSKAARTEN

Helmut en Amber van Uitgelijnd ontwerpen en creëeren uniek, luxueus en klassevol letterpressdrukwerk met passie voor ambachtelijke techniek; de wenskaarten worden gedrukt op machines van 1963 en ouder. 
Laat je eigen quote, berichtje op maat drukken zodat je een uiterst unieke kerstkaart naar je klanten, partners of medewerkers kan sturen dit jaar! 

REDOPAPERS TO DO LIJSTJES, KALENDERS & BLOCNOTES VAN GERECYCLEERD PAPIER

Redopapers maakt unieke, handgemaakte producten van papieroverschotten. Ze zijn gepassioneerd door ambachtelijk te werken met gerecycleerd papier en restpapier te verwerken tot unieke, handgemaakte, designproducten zoals notitieblokken en andere papieraccessoires. Draag mee aan een duurzame en ecologische wereld en geef voor 2020 een gerecycleerde week- of maandkalender, blocnote of to do lijstje. Goed voor de productiviteit én de natuur! 

BELGUNIQUE CADEAUBON

Kan je niet kiezen? Geef dan een Belgunique cadeaubon! Zo kan iedereen zelf kiezen welk uniek Belgische creatie ze graag willen hebben! 
De cadeaubons kunnen in alle waarden besteld worden, ook in grotere oplages. Email ons op info@belgunique.be.

Plaats een reactie

Wordt niet weergegeven op de website.