Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

De Warmste Kom en een gratis ontbijt!

Sofie Smolders10 December 2018

Kom op 15 december naar "De Warmste Kom ONTBIJT" bij ons in Antwerpen! 

€20 voor de keramische kom en een gratis ontbijt : met gezonde Belgische bio havermout van Karma Karma Oat Cups, croissantjes met ambachtelijke confituur en een glaasje Belgische bubbels van Wijndomein Sassenbroek !

Er zijn enkel 20 plaatsen beschikbaar! Schrijf je snel in: 
http://bit.ly/dewarmstekomontbijt 

Je mag dan ook een half uurtje voor alle andere shoppers binnen in onze Home of Local Talent, om zo met je glaasje bubbels in de hand even rustig te kunnen snuisteren en de perfecte Kerstcadeautjes te vinden.


Meer informatie over de actie: De Warmste Kom

Keramisten uit alle hoeken van Vlaanderen maken kommen in hun eigen ateliers.

Alle kommen worden verzameld en krijgen een sticker van de actie ‘de warmste kom’. Ze worden verkocht voor 20 euro en elke cent daarvan gaat naar de ALS Liga, ons goede doel tijdens Music For Life . 

De keuze voor dit goede doel lag voor de hand omdat de initiatiefnemer van de actie, Bie Van Gucht een zeer nauwe band heeft met actrice en ALS-patiënte Nora Tilley. Nora volgde pottenbakken in het atelier van Bie maar moest onlangs haar hobby opgeven omdat het fysiek niet meer mogelijk was. Nora wil meer aandacht en meer ondersteuning voor mensen met ALS want daar blijkt een schrijnend tekort aan te zijn op dit moment.


Plaats een reactie

Wordt niet weergegeven op de website.