Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Origineelste Eindejaar Ooit

Sofie Smolders20 November 2017

Ja, Kerstmis komt eraan! Zoals elk jaar, nooit onverwacht. Maar toch horen wij mensen vaak zeggen, is het overmorgen al Kerstavond? Overmorgen? De laatste dagen voor Kerst gaan verrassend snel voorbij. Voor dat je de kans krijgt om Vrolijk Kerstfeest te zeggen is het al Nieuwjaar.

Bij Belgunique hebben wij gezorgd voor het origineelste eindejaar ooit. Met zo'n 100 lokale makers en producenten hebben we een cadeau klaarliggen voor iedereen. Koop iets origineel én steun lokale makers. Je kan jouw Kerstpakjes op Belgunique kopen vanuit je zetel, of van op de tram, of zelfs vanuit het bad. Aan jou de keuze.  

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om  iets lokaal te kopen en je hebt sowieso het origineelste pakje van de avond.  #nomoresocks onder de kerstboom dit jaar!

Elke vrijdag van 24 november tot 29 december delen wij een pakjeslijst met acht tips. Zo wordt de zoektocht voor jou nog gemakkelijker. Laat je inspireren, zodat je dit jaar unieke cadeaus hebt. Op tijd.   Op deze vrijdagen geven we ook een cadeaubon ter waarde van €25 weg, neem dus zeker een kijkje op onze Facebook en Instagram.

Tussen 22 november en 29 december schenken wij bij elke aankoop op Belgunique een pakketje aan daklozen. Zo koop je lokaal en geef je lokaal.

Wij hebben samen met onze talenten een filmpje gemaakt om je volledig in de stemming te krijgen.

Veel shopplezier!

Plaats een reactie

Wordt niet weergegeven op de website.