Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Belgunique Nieuws juni

Kim Smolders10 June 2019

LUXPEN: HARRY POTTER "GRADUATE" PEN

Vandaag lanceren we een zeer uniek product. Een vulpen gemaakt van de vloeren van ‘The Great Oxford Hall’ - de legendarische zaal in Oxford College die de inspiratie was voor de Grote Hal in maar liefst 8 Harry Potterfilms. Laurent van LuxPen heeft deze vulpen met de hand gemaakt in zijn atelier in Herenthout. Om dit exclusief te houden is er maar één exemplaar verkrijgbaar op Belgunique. 

KARMAKARMA: 100% PLASTICVRIJE VERPAKKING

Innovatie komt vaak vanuit kleine en ambitieuze bedrijven. En dat kunnen we alleen maar beamen en aanmoedigen. Belgunique talent KarmaKarma maakt gezond eten makkelijk. Hun havermout cups zijn gezond en de individuele verpakking is vanaf nu ook 100% plasticvrij. Ze gebruikten al papieren cups met papieren stickers maar gaan nu nog een stapje verder. De nieuwe cups hebben een transparante film die ze aanbrengen op de bovenkant van de cup en zijn vrij van plastic en 100% composteerbaar. Wat een mooie en bewonderlijke keuze!

NIEUW TALENT OP BELGUNIQUE 

"Een twee jaar geleden ben ik begonnen met go as u.r, een Belgisch merk van vegan skincare en make-up voor moderne vrouwen met een actief en druk leven. We dragen ook bij aan een duurzame toekomst door steeds gerecycleerde materialen zoals plastiek en karton te gebruiken voor de flesjes en de verpakking. We maken gebruik van natuurlijke en vegan ingrediënten om zo een kwalitatief en ecologisch verantwoord product aan te bieden." 

- Annelies van go as u.r

Ontdek hier het verhaal en de producten van go as u.r.

Plaats een reactie

Wordt niet weergegeven op de website.