Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Belgunique Nieuws februari

Kim Smolders20 February 2019

23/02: TASTING DEZE ZATERDAG IN DE HOME OF LOCAL TALENT

Deze zaterdag 23/02 kan je langskomen in de Home of Local Talent en verschillende lekkere producten proeven van eigen bodem. Bio dranken van Aminata Organics, koekjes van Betty & Albert, gin van Belgische Saffraan, Bier van Bieren van Begeerte, pralines van Chocolat Essentiel en zo veel meer ...... 

HUIDIGE HOME OF LOCAL TALENT SLUIT HAAR DEUREN OP 4 MAART

Na een boeiende zes maanden sluit de huidige Home of Local Talent in Antwerpen haar deuren op 4 maart.
 
Sluitingsweekend:
Op zondag 3 maart is het koopzondag in Antwerpen dus tijdens het weekend van 2 en 3 maart is het een beetje feest bij ons. Zo gaan we de meubels van Armand & Francine verkopen met een korting en gaan er andere leuke extra’s zijn.  Zeker langs komen dus!
 
De Home of Local Talent komt in het najaar van 2019 terug in Vlaamse Steden! Meer info volgt!

NIEUW TALENT OP BELGUNIQUE

BILLY X CLUB
 - Elle de Veirman
"In oktober 2015 is BillyXClub gelanceerd met zes parfums. In 2017 kwamen er nog twee nieuwe geuren bij. BillyXClub is een 'down to earth' merk dat meer diepgang wil geven dan commerciëlere merken. Het is een expressie van ‘moods', lifestyle en persoonlijkheid."

SPICE & SPOON
 - Ram & Bram


"Met Spice & Spoon helpen wij je graag om eenvoudige of meer eigenwijze gerechten, hapjes of dessertjes vol smaak op tafel te toveren. Simpel, eerlijk, genieten van lekker eten. Mensen gelukkig maken met wat we doen, dat is onze ambitie."

SLAGWERK
 - Koen van Dijck


"Ik maak ambachtelijk handwerk in edele houtsoorten. Mijn werk kan je herkennen aan de aandacht voor perfectie - de details maken het meubel. Ook marqueterie en inlegwerk met fineerhout en edelmetaal komen in de meeste ontwerpen terug. "

ALINEA
 - Leo Aerts

"De rode draad in mijn werk is vooral functionaliteit, soberheid en heldere vormen met een esthetische uitstraling. Ik word dan ook geïnspireerd door architectuur, mode, kunst en design."

LAPLAND
 - Annelies van Valckenborgh
"Ik ben al erg lang een verzamelaar van mooi textiel uit het kringloopcircuit. Ik vind het fijn om deel uit te maken van de circulaire economie, niet alleen zomaar mooie dingen maken, maar ook erkenning krijgen voor het ecologische aspect van mijn werkwijze."

STUDIO BLADE
 - Dimitri Turcott
"Tien jaar geleden ben ik begonnen als hobby messen te maken. Dit is ondertussen zo uit de hand gelopen dat het nu een fulltime bezigheid is geworden. De rode draad in mijn werk is steeds hoge kwaliteit en geen compromis wat betreft gebruikte materialen. Alles moet top zijn."

SOY
 - Marissa Moerman
"Bij bodycasting wordt een afgietsel van een deel van het lichaam gemaakt. Mijn ambitie als ontwerper is zoveel mogelijk mensen blij te kunnen maken met een tastbare herinnering van een belangrijk moment uit hun leven."

SURPREASY
 - Katrien Melis

"Het begon allemaal met een snijplotter en een borduurmachine. Mijn passie ligt bij natuurlijke materialen en zo kwam er ook een lasertoestel bij waar ik nu veel houten producten mee maak."

CAFFENATION
 - Rob Berghmans
"In 2003 startte ik Caffénation, de eerste 'specialty coffee bar' in België, en in 2010 begonnen we zelf onze koffie branding. Sindsdien zijn we een begrip geworden over heel Europa en is onze ambitie als merk om de beste koffie ter wereld te serveren."

STUDIO JUPITER
 - Monica Carro Muiño

"De thema’s in mijn werk zijn geplukt uit mijn eigen wereld en omgeving. Het blauw van de zee of van de lucht, de wolken, kleine alledaagse dingen die me overkomen, tijdstippen of herinneringen."

REDOPAPERS
 - Linde & Tille
"Redopapers maakt unieke, handgemaakte producten van papieroverschotten.
We zijn gepassioneerd door ambachtelijk werken met papier, typografie en mooi design en bieden manieren aan om restpapier te verwerken tot unieke, handgemaakte, designproducten zoals notitieblokken en andere papieraccessoires."

Plaats een reactie

Wordt niet weergegeven op de website.