Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Meer dan een kaartje: Hello August

Sofie Smolders1 April 2020

Vandaag blaast Belgunique talent Hello August 5 kaarsjes uit.
Voor het stationery label van Charlène Moulin uit Lichtervelde roepen wij luid hip hip HOERA.

Amper één maand na de opstart van Belgunique sloot Charlène zich aan als talent.
Hello August staat dus al 3 jaar op ons platform en is stiekem één van ons favoriete labels. Waarom? Simpel: de kwaliteit van de producten is steeds op-en-top, de passie voor het creatieve is altijd aanwezig en het enthousiasme waarmee Charlène deelneemt aan onze community is aanstekelijk.

Ze grijpt kansen, ze investeert, ze onderneemt, ze groeit.

Hello August is zelfs met 15% per jaar gegroeid sinds de start vijf jaar geleden. Het label is ondertussen al te vinden in meer dan 35 winkelpunten en hoort thuis bij de meer ‘bekende’ Belgische papiermerken. De producten zijn 100% Belgisch, elk ontwerp komt van Charlène haar hand en worden gedrukt door een West-Vlaamse drukker. Wenskaarten typeren Hello August, met een optimistische, vrolijke stijl in tijdloze kleuren zoals oker en donkergroen.

De best-seller uit de Hello August collectie?

Een doos vol wenskaarten (what else?): de 50-moments-in-a-box.

En vandaag wordt er een splinternieuwe versie gelanceerd ter gelegenheid van de verjaardag. 

De droom van elke paper-lover en old-school wenskaarten liefhebber. Wanneer je de doos opent word je verwend met  de geur van papier en de allereerste kaart met de  mooie boodschap: have a cosy day. In de doos zitten 50 wenskaarten, met 30 verschillende ontwerpen. Ideaal om te geven als cadeau of om zelf in huis te hebben voor de momenten waar een wenskaart niet kan ontbreken. 

De persoonlijke favoriete van Charlène? De marmere 'gefeliciteerd' kaart. Wij houden dan weer enorm van de 'kersjes' kaart. Maar het is moeilijk om een favoriet te kiezen uit deze heerlijke collectie.

Ondernemer in hart en ziel, en dan nog volle kracht vooruit gaan na 5 jaar bestaan, dat is impressive.

Charlène is voltijds zelfstandige, naast  het label Hello August runt ze ook haar eigen grafisch bureau; Fraîche. En ze is ook mama van twee kindjes, 7 en 11 jaar oud.

Ze hoopt de komende 5 jaar even hard te groeien maar merkt wel de impact van de Coronacrisis. In een gewone maand krijgt Charlène meerdere bestellingen per week van haar vaste winkelpunten, maar tijdens de hele maand maart heeft ze geen enkele bestelling ontvangen. Haar optimisme siert haar zoals altijd en ze zweert de Corona crisis te overleven. Ze hoopt dan ook dat consumenten gaan beseffen dat lokaal kopen belangrijk is, telkens je iets uit een buitenlandse webshop koopt blijft de BTW ook daar hangen, zegt ze. Dat geld gaan we door de crisis hier wel kunnen gebruiken.

Wil je Charlène een hart onder de riem steken of wil je haar een leuk verjaardagscadeau schenken? Bestel dan een 50-moments-in-a-box :echte aanrader om in huis te halen en het is nu de ideale moment om eens een kaartje te sturen.

Gelukkige verjaardag Hello August, met jou is het altijd feest! 

Plaats een reactie

Wordt niet weergegeven op de website.