Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Markt Van Morgen: 10 jaar!

Sofie Smolders12 March 2017

Vandaag zit ik samen aan tafel met Frederik Vermeulen, de initiatiefnemer achter De Markt Van Morgen. Hij vertelt mij over de plannen voor 2017, want het is niet zómaar een jaar. Dit jaar bestaat de Markt tien jaar. Al sinds 2007 is de Markt Van Morgen een gevestigde waarde in Antwerpen. Het is een marktje dat kleine ontwerpers een platform biedt om hun producten te tonen en verkopen. Deze missie is al sinds het prille begin dezelfde gebleven en heeft enorm veel succes. Ontwerpers blijven enthousiast om op de Markt Van Morgen producten te verkopen maar ook telkens de feedback van klanten te horen.

De markt wordt al jarenlang georganiseerd op het Vismijn pleintje aan de Kloosterstraat in Antwerpen en biedt aan een 40tal ontwerpers een stand om hun aanbod te tonen.

De allereerste Markt Van Morgen tien jaar geleden stond in Antwerpen Noord, aan het Dam. Lang voor Parkspoor Noord daar was. En ook lang voor er social media bestond. Toen moest Frederik zelf op zoek naar een twintigtal lokale producenten. Het concept was revolutionair, er bestonden nog geen evenementen voor klein Belgisch ontwerp.

Vandaag komen de inschrijvingen voor de Markt Van Morgen vlot binnen. Meer dan driehonderd ontwerpers stellen zich kandidaat om een van de standjes te bemannen. Dit jaar werkt Frederik samen met de uitbaters van de Berlijnse winkel Box Off om de deelnemende ontwerpers te selecteren. Zo waait er een frisse wind door de selectie en komen er voor het tiende jaar nieuwe producenten aan bod.

De Markt van Morgen gaat telkens door op het Vismijn pleintje op zondag van 12u tot 18u. De sfeer is relaxed, gemoedelijk en bruisend. Kom er lokaal talent ontdekken, een koffietje drinken en van de gezelligheid genieten

Voor data in 2017 neem een kijkje op www.marktvanmorgen.be

Plaats een reactie

Wordt niet weergegeven op de website.