Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Local Friday 2020

Kim Smolders1 September 2020

LOCAL FRIDAY! 

Local Friday werd door Belgunique gelanceerd in november vorig jaar. Het is een initiatief dat lokaal, ambachtelijk talent en lokale winkeliers wil ondersteunen via een inspirerend online sensibiliseringsproject.

Waarom lokaal?

België telt zoveel gepassioneerde talenten die artistiek, ambachtelijk en authentiek actief zijn in hun eigen shop, atelier of in een co-workingformule. Zij produceren bewust en gemotiveerd met natuurlijke, kwalitatieve, duurzame en herbruikbare grondstoffen en met lokale of gerecycleerde materialen.

Hun producten zijn vaak uniek, origineel en innovatief. Met veel passie maken ze duurzame, kwalitatieve producten die niet alleen uniek zijn, maar ook de lokale economie steunen. Met Local Friday willen we mensen aandmoedigen om met zijn allen deze producenten en makers af en toe eens steunen met een bewuste ‘lokale’ aankoop… op vrijdag? Deze geste zal al een heel mooie impact hebben op de maker en de gemeenschap, het milieu én de toekomst? 

Ook de kleine, lokale winkeliers kan men niet wegdenken in het lokale landschap. Zij hebben ook onze steun nodig om niet alleen deze moeilijke COVID-19 periode door te komen, maar te kunnen overleven in hun dagelijks leven. 

Hoe doe ik mee aan Local Friday?

Ga naar www.iksteunlocalfriday.be en deel jouw steun! Tekent daar een charter om te zeggen...

Ja, ik doe mee aan Local Friday!

… omdat hier kwaliteit wordt gemaakt.

… omdat makers hun hart in hun creaties steken.

… omdat lokale producten werelduniek zijn.

… omdat minder transport duurzamer is.

… omdat een handgemaakt product langer meegaat.

… omdat lokale producten transparant en eerlijk zijn.

… omdat lokale winkeliers mij kennen.

… omdat lokale webshops beter aanvoelen.

Plaats een reactie

Wordt niet weergegeven op de website.