Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

DesignFloater steunt lokale productie

Sofie Smolders31 May 2017

 “DesignFloater is de plek waar ontwerpers en architecten lokale fabrikanten vinden om hun designprojecten te realiseren tot een verkoopbaar product.”

Belgunique is niet de enige die een hart heeft voor lokaal talent. DesignFloater, een jong bedrijf uit Gent, steunt met hun platform lokaal talent - maar op een andere manier. Zij maken het voor ontwerpers en architecten mogelijk om lokale productiebedrijven te vinden in België om hun designprojecten te realiseren.. Zo kunnen ontwerpers en architecten op zoek gaan naar de beste productiepartners en fabrikanten vinden die naast prototypes ook kleine en grote series realiserenHebben ze een ontwerp dat ze zelf niet kunnen maken? Dan gaan zij aankloppen bij DesignFloater die voor hen de meest geschikte producent vindt!

DesignFloater mikt op producenten zo dicht mogelijk bij huis. Zo kunnen designers kort op de bal spelen én worden lokale economieën gestimuleerd. Meer dan 250 productiebedrijven, fabrikanten en vakmannen sloten zich al aan bij DesignFloater.

Belgunique en DesignFloater werken sinds kort samen. Zo kunnen de talenten op Belgunique via DesignFloater hun aanbod uitbreiden door samen te werken met nieuwe producenten, en zo kunnen de designers van DesignFloater hun bijzonder aanbod ook op Belgunique tentoonstellen en verkopen.

Knap toch? Samen steunen we met veel trots de lokale economie. En, zeker even belangrijk – er worden meer unieke producten gemaakt op eigen bodem.

Neem een kijkje op www.designfloater.com voor meer informatie. 

Plaats een reactie

Wordt niet weergegeven op de website.