Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

De unieke Harry Potter pen

Sofie Smolders29 May 2019

Een pen gemaakt van de vloer van ‘The Great Oxford Hall’

Inkt is het bloed dat verhalen doet leven. Met pen en papier worden reeds duizenden jaren droomwerelden gecreëerd. En hoewel tegenwoordig veel schrijvers hun hersenspinsels meteen in nullen en enen omzetten achter de computer, zijn er enkele uitzonderingen onder de moderne schrijvers die hun verhalen neerschreven met de hand.

Eén daarvan is JK Rowling

Zij toverde de magische wereld van Harry Potter uit haar eigen toverstok, een pen. En met haar schrijfsels betoverde ze miljoenen mensen over heel de wereld. Een pen die de aanzet was voor niet minder dan 7 boeken, 8 films, 1 toneelstuk en een gigantische fanbase over heel de wereld.

Een pen vol magie

Vandaag lanceren we dan ook een zeer speciale pen die de creatieve cirkel rond maakt. Een pen gemaakt van de vloeren van ‘The Great Oxford Hall’ een legendarische zaal in Oxford College die de inspiratie was voor de Grote Hal in maar liefst 8 Harry Potterfilms.

Van pen, tot magische franchise, tot pen. En wie weet creëer jij ook wel magie met deze pen vol historiek.

Graduate pen van Oxford hout

Natuurlijk liepen er nog meer grote schrijvers over de vloeren van ‘The Great Oxford Hall’. Namen als Oscar Wilde, Lewis Caroll, en J.R.R. Tolkien klinken je  vast bekend in de oren. Hout met zoveel historiek moet natuurlijk verwerkt worden in een pen die ook geschiedenis zal schrijven. De jongste telg van Luxpen luistert naar de naam ‘Graduate ‘.

De pennen van deze lijn zijn gemaakt van rhodium en Black Titanium accent of Gun Metal en Chroom . Hoogwaardig hout met een meeslepend verhaal, afgewerkt met het beste materiaal: dat is de essentie van deze speciale pen.

Limited edition

Aangezien het hout van deze vloeren zeer gewild is, kon ik slechts de hand leggen op een beperkt aantal houten balkjes. Het overige hout werd allemaal naar Amerika verscheept. 

Bij Belgunique was er maar 1 exemplaar beschikbaar.

Plaats een reactie

Wordt niet weergegeven op de website.