Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Veritas en de Belgunique Breiclub

Sofie Smolders24 March 2019

We zijn supertrots dat we onze nieuwe samenwerking met Veritas mogen aankondigen!

Wij hebben samen met hen gewerkt aan een nieuwe dienst: Laat een trui breien door de Belgunique Breiclub. Hou je van zelfgebreide truien, maar je bent zelf niet erg creatief aangelegd? Laat ze voortaan breien door de Belgunique Breiclub! Je steunt zo lokaal breitalent, en haalt een unieke trui in huis. 

Wat is de Belgunique Breiclub? In de Belgunique Breiclub zitten talentvolle breisters die met veel passie en met jaren ervaring te werk gaan. De truien worden lokaal én met de hand gemaakt, speciaal voor jou, op jouw maat. Kwaliteitsstukken dus, die hun prijs meer dan waard zijn. 

Dit initiatief vinden we een mooie samenwerking tussen Veritas en Belgunique, en we geven lokaal breitalent de kans om mee te werken aan dit uniek project.

De heerlijke truien waaruit je kan kiezen kan je hier ontdekken en bestellen online; Veritas Truien. Wijn zijn alvast grote fan!

Of je kan ook de truien en de wol gaan bekijken in 7 verschillende Veritas winkels die meewerken aan dit project. In deze winkels kan je dan ook rechtstreeks je trui via de Belgunique Breiclub bestellen en krijg je hem 2 weken geleverd bij je thuis! Super simpel, dus. Je kan terecht in de Veritas winkels in Hasselt, Schilde, Mechelen, Boortmeerbeek, Brugge en Merksem. Meer info over de vestigingen vind je onderaan op deze pagina

Plaats een reactie

Wordt niet weergegeven op de website.