Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

#BENTUNIQUE: een unieke samenwerking

Sofie Smolders4 September 2018

#BENTUNIQUE - een unieke samenwerking tussen BENT Merkschoenen en Belgunique!

BENT werd 30 jaar geleden, in 1988, opgericht door Isabelle, Nicolaas en Jan. Zij zijn niet alleen broer en zus van elkaar, maar ondernemers in hart en nieren. Ze begonnen klein met een eerste schoenenwinkel in Waregem. Al snel volgden de winkels in Gosselies en Genk. Doorheen de jaren zijn ze uitgegroeid tot een nationaal bedrijf met 20 winkels en een webshop. Ze kregen dan ook het voorbeeld met de paplepel mee, want hun vader en andere familieleden zaten al in de schoenenbranche en hadden verschillende schoenenfabrieken in Izegem sinds 1919. BENT draagt dus al 100 jaar ervaring met zich mee!

BENT Merkschoenen is een op en top een Belgische bedrijf. Om hun 30 jaar bestaan te vieren hebben ze samen met Belgunique een unieke campagne opgezet. Vanuit BENT willen ze Belgische talenten in de kijker zetten. Dat maakt Belgunique de ideale partner!

Hoe gaat de samenwerking nu in zijn werk? Wel, BENT geeft vanaf nu om de twee weken aan een Belgunique talent een platform door een staaltje van hun product mee te geven aan de BENT klanten in hun winkels en op de webshop. Zo kan een nog breder publiek kennis maken met deze unieke Belgische producten. Deze samenwerking hebben we de naam #BENTUNIQUE gegeven.

Benieuwd wat er allemaal zit aan te komen?  Neem een kijkje hier: https://www.bent.be/bentunique-30-jaar-bent.

Plaats een reactie

Wordt niet weergegeven op de website.