Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

Een Belgische belevenis voor jouw bedrijf en jouw klanten

RELATIEGESCHENKEN VOOR BEDRIJVEN

Een origineel en lokaal relatiegeschenk van lokale makers and producenten laat een goede indruk achter op jouw relaties, VIP's, klanten en medewerkers, en is zo van onschatbare waarde. Een geste dat iemand doet glimlachen, dat duurzaam is én dat een positieve invloed heeft op de lokale economie. 

Belgunique kan je hiermee helpen...
Met onze community van 200 lokale, Belgische makers en producenten zijn er eindeloze mogelijkheden om een uniek en kwalitatief relatiegeschenk te geven. Gepersonaliseerd met naam, logo of een quote, het kan allemaal! 

Zo bieden wij jouw bedrijf, klanten en/of medewerkers een op-en-top Belgische belevenis.

Hier alvast een klein overzicht van onze zakelijke diensten.

Relatiegeschenken

Verras je klanten met een uniek en lokaal relatiegeschenk rechtstreeks uit een Belgisch atelierOf stel voor een evenement een goodie-bag samen vol Belgische schatten. Bekijk hier al enkele ideetjes.

Evenementen

Verwen je klanten of medewerkers met een Belgische toets. Denk aan een sfeermarkt, een defilé, live animatie, ambacht workshops en meer.

Inrichting

Wij hebben een grote selectie van unieke Belgische design producten en adviseren je graag bij de inrichting van je zakelijk interieur.

Geniet van een betrouwde gesprekspartner uit ons team en laten wij samen iets uitwerken op maat. Contacteer Rudy op rudy@belgunique.be of via +32 495 24 27 81 voor verdere informatie of een vrijblijvende offerte.