Boon voor Belgisch?

Volg onze Belgische talenten op de voet

0 € 0,00

KIES DIT JAAR VOOR EEN LOKAAL, MADE IN BELGIUM RELATIEGESCHENK!

Een origineel, lokaal relatiegeschenk van lokale makers en producenten maakt een goede indruk op jouw relaties, VIP's, klanten en medewerkers, en is zo van onschatbare waarde. Een geste die iemand doet glimlachen, die duurzaam is én een positieve invloed heeft op de lokale economie. 

Belgunique kan je hiermee helpen...
Met onze community van 200 lokale, Belgische makers en producenten zijn er eindeloze mogelijkheden om een uniek en kwalitatief relatiegeschenk te kiezen. Gepersonaliseerd met een naam, logo of een quote, het kan allemaal! 

Hier alvast enkele ideeën, maar je kan ons steeds een mailtje sturen met je eigen ideeën en vragen naar Kim (kim@belgunique.be). Alle personalisatie of op maat mogelijkheden kunnen aangevraagd worden! 

GOEGEZEGD
- gepersonaliseerde quotes

GOEGEZEGD ontwerpt en maakt leuke zelfklevende quotes om een vleugje humeur te delen. Ze komen op een kaart waar je ook een persoonlijk berichtje en/of je logo op kan laten drukken.  

Kies uit een aantal leuke quotes, of laat je quote helemaal personaliseren! Een relatiegeschenk zoals geen ander!

GOEGEZEGD QuoteGOEGEZEGD QuoteGOEGEZEGD Quote

PAPABUBBLE BRUSSELS
- gepersonaliseerde bonbons

Papabubble Brussels heeft een atelier in Brussel waar ze kleurrijke, speelse bonbons en lolly's met de hand maken. Elk jaar creëeren ze een kerst en nieuwjaars mix, wat steeds een feestelijk geschenkje maakt.

Om ze nog leuker en persoonlijker te maken kan je de bonbons personaliseren met logo, een naam, een illustratie .. Ze komen verpakt in zakjes of potjes die je ook kan laten bedrukken met een tekst naar wens. Een origineel relatiegeschenk dat iedereen wel lekker vindt! 

Papabubble Brussels BonbonsPapabubble Brussels BonbonsPapabubble Brussels Bonbons

CLAIRE MARTIN WINES
- sprankelende wijn

Bij Claire Martin Wines maken ze hun eigen variant van de klassieke Franse Champagne. Het resultaat is een heel zuiver en fris product dat zo natuurlijk mogelijk geproduceerd wordt zonder toevoeging van suiker of sulfieten.

Dit helemaal made in Belgium relatiegeschenk is perfect voor je topklanten, en je kan er ook een gepersonaliseerd kaartje bij geven! 

Claire MartinClaire MartinClaire Martin

CHOCOLAT ESSENTIEL
- artisanale pralines

Deze kleine lekkernijen van Chocolat Essentiel zijn gemaakt van slechts een paar ingrediënten en zijn een enorme bron van vitaminen, mineralen, vezels en biologisch actieve verbindingen. De verpakking, gemaakt van afvalcacaodoppen, is composteerbaar en recycleerbaar. Goed ook dus voor het milieu! 

Als relatiegeschenk zijn deze pralines een echte topper. Ze zijn lekker, uiterst uniek, en helemaal lokaal!  

Chocolat EssentielChocolat EssentielChocolat Essentiel

CONFIDAS 
- pâtes de fruits

De Pâtes de Fruits van Confidas zijn bekend voor hun smueïge zachtheid en intense fruit smaak. Ze zijn ook vegan, vrij van artificiële kleur- en smaakstoffen en vrij van bewaarmiddelen.

Hun mooie geschenkdozen maken het perfect relatiegeschenk. 

Confidas Pàtes de FruitsConfidas Pàtes de FruitsConfidas Pàtes de Fruits

MMMMAR
- gepersonaliseerde posters, totes & theedoeken

Marieken van mmmMAR maakt de leukste totes, theedoeken, posters, verjaardagkalenders en postkaarten maken met gezeefdrukte illustraties van Belgische monumenten en stadsplannen.

Laat er eentje drukken met het stads plan van je HQ stad, of van het gebouw van je eigen HQ! 

mmmMARmmmMARmmmMAR

CONFISERIE FELIZ
- kokossigarenkistje

Confiserie Feliz is ontstaan uit een allesomvattende passie voor "het culinaire" en hun kokossigaren zijn daar een belichaming van. Ze zijn handgemaakt met de beste ingrediënten - krokante Belgische chocolade rond een smeuïge zalige kokosvulling.

Perfect als uniek Belgisch relatiegeschenk alternatief voor pralines! 

Confiserie FelizConfiserie FelizConfiserie Feliz

UITGELIJND
- gepersonaliseerde eindejaarskaarten

Helmut en Amber van Uitgelijnd ontwerpen en creëeren uniek, luxueus en klassevol letterpressdrukwerk met passie voor ambachtelijke techniek; de wenskaarten worden gedrukt op machines van 1963 en ouder. 

Laat je eigen quote, berichtje op maat drukken zodat je een uiterst unieke kerstkaart naar je klanten, partners of medewerkers kan sturen dit jaar! 

UitgelijndUitgelijndUitgelijnd

GENEROUS 
- bio & glutenvrije koekjes

Generous is een artisanale, bio en glutenvrije koekenbakkerij die heerlijke koekjes maken met enkel de beste ingrediënten. Dit maakt hun koekjes ook het perfecte relatiegeschenk - iedereen, met of zonder glutenintolerantie of -allergie, kan van de koekjes genieten.

Hun cadeaudozen en feestelijke blikken zullen zeker goed ontvangen worden! 

Generous koekjesGenerous koekjesGenerous Koekjes

AMBACHTELIJKE SPECULAASBAKKERIJ VANVUCHELEN
- logo speculoos

Ambachtelijke speculaasbakkerij Vanvuchelen maakt overheerlijke speculoos in hun ambachtsbakkerij in Vlaams Brabant. Ze worden op aanvraag voor relatiegeschenken ook gemaakt in allerlei vormen naar wens. 

Laat ze personaliseren met je logo en maak een mooie indruk op je klanten of werknemers!

VanvuchelenVanvuchelenVanvuchelen

BELGUNIQUE
- cadeaubonnen

Kan je niet kiezen? Geef als relatiegeschenk dan een Belgunique cadeaubon! Zo kan iedereen zelf kiezen welk uniek Belgische creatie ze graag willen hebben! 

De cadeaubonnen kunnen in alle waarden besteld worden, ook in grotere oplages. Email ons op info@belgunique.be.

Cadeaubon BelguniqueCadeaubon BelguniqueCadeaubon Belgunique