
Rode van Morkhoven
- Product
- Beschrijving
- Extra info
- Talent
Productietijd: 3 weken; indien op voorraad 3 dagen na bestelling
- ingrediënten: biologisch bloedappelsiensap en distillaten van chocolade, koffie, lavendel, citrus en saffraaninfuus (16° alochool)
- inhoud: 500ml
- houbaarheid:
- liefst donker en koel bewaren tot maximaal 1 jaar
- eens geopend tenminste houdbaar voor 5 maanden
- Productietijd: 3 weken; indien op voorraad 3 dagen na bestelling
Dit is een fruitig en erg lekker aperitief.
Rode van Morkhoven is 16°, wordt gemaakt met vers biologisch bloedappelsiensap en distillaten van chocolade, koffie, lavendel, citrus en saffraaninfuus.
Prettig om fris en puur te drinken of eventueel half aan te lengen met een zachte tonic (bv Mediterranean Fever tree tonic). Mooi met bevroren granaatappelpitjes en wat fris bladgroen, geserveerd in een champagnefluit.
Linda & Marc telen sinds 2012 saffraan op een ecologische manier in de zandbodem van de Antwerpse Kempen.
Belgische Saffraan
"We telen saffraan en maken zelf gesaffraneerde producten. Of we werken samen met kleine, lokale ambachtelijke producenten die dezelfde visie hebben over kwaliteit en duurzaamheid. Elke creatie is het resultaat van een toevalligheid, een ontmoeting, een experiment, een nachtelijk idee, ..."

Toegevoegd aan winkelmandje
Leuk! Je product "Rode van Morkhoven" werd toegevoegd aan je winkelmandje.
Ga naar winkelmandjeSluiten en verder winkelen